CU DURERE LA BANANA

Banana? Fructul ce nu are vreo legatura cu ceea ce voi spune mai jos, dar are mare legatura cu ce ia in gura societatea cel mai des, in special societatea romaneasca. Probabil sunteti revoltati pentru ca v-am facut indirect fructiferi, dar ar trebui sa fiti si mai revoltati de faptul ca cei din strainatate considera ca locuim in copaci. 

Fizic nu stam acolo, dar in gandire suntem cocotati. Cu durere la banana va voi scrie un text relativ lung, pe care sper sa il digerati cum meritati. Fiecare dintre voi si dintre noi. 

Ca si popor balcanic, ne doare la banana exotica de capra vecinului, pentru ca a noastra nu da lapte si suntem invidiosi. Nu observam ca putem exploata propria capra pentru alte obiective cu finalizare la fel de spectaculoasa. DaCa Capra ta are carnea mai buna sau poti face haine mai calduroase din ce-ti ofera? Nu ne intereseaza. De troc habar n-avem. Vrem sa frecam capra vecinului. Termen exprimat si ca „romanisme”. 

Cu durere la banana ne uitam la cei saraci si ne mancam singuri banana criticandu-i de faptul ca nu lupta pentru un trai mai bun. Cu aceeasi durere in banana ii punem la munca fluturandu-le doar cojile in fata. 

Cu durere la banana judecam toti copii in scoli pentru ca au curajul de a fi diferiti. Cu aceeasi durere in banana ii catalogam dupa modul de a se catara in copaci. Ii injuram pe cei de planteaza sau uda copacii. Pentru ca ne doare la banana. 

Femeia are nevoie de banana cea mai smechera si este capabila sa te creasCa Ca si barbat pana vei fi capabil sa ai putere in banana necesara ei. Dar ai nevoie de timp si rabdare cu respectiva. Pentru asta, cu durere la banana ii dai ei cu sutul si te duci sa se joace toate neavenitele cu bananuta ta. 

Cu durere la banana ne tratam valorile nationale, preferand sa ridicam in slavi valorile altor tari. Alte tari vin si ne dau banana lor pe terenul nostru. 

Cu banana in cap iti da societatea atunci cand vrei sa te afirmi cum vrea banana ta, si nu banana lor. Fetelor, si pentru voi e cazul. Iti trebuie banana mare ca sa fii o zana in ziua de astazi. 

Sa asculti doar ce vrea banana ta in zilele astea. Sa inveti doar ce vrea banana ta in zilele astea. Sa iti traiesti viata cum vrea banana ta. Sa o iubesti cum vrea banana ta. Societatea si asa iti vrea banana taiata. 

As spune cu voce tare absolut totul despre toti. In ziua de astazi ti se gadila banana in fata si ti se taie cand ti-e lumea mai draga de catre bananele cele mai dragi. 

Aveti grija de bananele voastre si ale celor dragi. Intr-o zi, cu totii vom da socoteala la Maimuta. 

P.S: Am strecurat niste greseli de exprimare. In caz ca nu aveti ce banana sa criticati. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s