Destinatar: CN Aurel Vlaicu II 

O sa va bage toti in seama acum. Unii va vor felicita, altii vor vorbi cu voi de parca ati futut Campionatul Mondial. Cei mai rai sunt cei ce va vor spune ce ar fi trebuit sa faceti in acele momente. Momentele nemuncite de ei dar totusi e un prilej sa critici. Si ne place sa criticam. 

Nu am nimic sa va reprosez. V-ati pus muschii sufletul si oo-le pe masa si v-ati facut datoria. Fata de voi, fata de parinti, fata de prieteni si fata de intreaga tara care s-a uitat la voi. 

Vara asta o sa va sune telefoanele de la diverse echipe, o sa va pupe toti in k-rich si veti dobandi multa audienta oriunde veti merge. Nu va duceti la o echipa pentru mirajul banilor, ramaneti modesti, muncitori si sa nu va lasati adevaratii prieteni pentru cei ce va vor fi alaturi cat timp veti fi acolo sus. Cacaturile astea o sa va strice indiferent cat o veti nega. Sa iti stii limitele si locul in lume, asta inseamna sa fii mafiot. 

Felicitari pentru tot si inca o data va zic: lumea baschetului dupa momentul asta nu va fi la fel. O sa va exploateze toti, vor profita de bunul vostru simt si cu prima ocazie va arunca la gunoi. Luati o decizie cu cap, nu cu portofelul. Banii vin si pleaca. 

Sa nu uitati de unde ati plecat. Pe drum inapoi tot trebuie sa dai buna ziua. 

Profu, ti s-a indeplinit visul. Ti-au atins copiii stelele. 

#MitrisOut 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s