Inside Life of Sport Arena Streetball – Episodul 5

In episodul de astazi vom vorbi despre turneul de la Perla Mamaia. Superbet Constanta Streetplay sau locul ideal unde poti juca baschet vara. 

Am ajuns vineri la pranz in locul de bastina ala Hotel Sport Constanta care e mult mai smecher decat Hotel Sport Bucuresti. Pana acum 1-0 Constanta. As putea spune chiar 2-0 pentru ca hotelul constantean este langa plaje’.  *Daca tot vorbim de plaje va propun sa nu va radeti in cap, sa stati la soare si sa beti bere. Nu ca as fi facut eu asta dar asa sa mai umplu 2-3 randuri. 

La ora 6 dimineata am ajuns la Perla si ne intersectam cu oamenii care mergeau spre hoteluri pe o directia nedefinita, acompaniata de multe zig-zaguri. Am pus jdemii de corturi Ciuc si la un moment dat aveam impresia ca vor detrona locul de suflet pe care sunt caprele. La limita dar nu s-a facut rocada. Tot sa pun mana pe capre ramane mai smecher. Haide gata ca incepe turneul. 

Nivelul jocurilor a fost mai ridicat decat in celelalte editii din acest an. 71 de echipe destul de frumusele care strangeau ceva lume in jurul terenurilor. *Urmatorul turneu e la Oradea. Oare ce s-ar intampla daca ar fi sponsor cei de la baile Felix?? 

Caldura aia e ucigatoare dar totul merge ca pe roate. Si doamne ca gagici erau in jur. M-am uitat dupa gagici putin timp pentru ca m-am insurat pentru doua zile. Astfel am sarbatorit legamantul la pool party-ul organizat de Constanta Streetplay la Castel. Ma bucur mult ca a venit atata lume dar nu am vazut niciun cadou !!! De fapt stiti ce. Nici nu ne interesau cadourile. Avem cea mai smechera pereche de nasi in spate. Domn profesor Sandulache, de acum doar cu saru’mana nasu ma voi adresa. 

Bineinteles ca divortul a urmat a doua zi pentru ca atat pot sta femeile in preajma mea fara sa aiba o criza grava de nervi, dar turneul a continuat. Momentele de entertainment au continuat, banii de la Superbet ni i-au luat castigatorii si imi pare rau ca nu a ajuns Gica in finala. Tot Rahova cu Scoala Veche au ramas. 

21-7 Scoala Veche. 4 minute de joc ramase. 

Constanta Streetplay? Un adevarat succes? Trebuia sa fiti si voi acolo? Bineinteles. 

Ne vedem in Bihor. #MitrisOut 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s