STAPAN PE TARLAUA TA

Ce apoteotic suna. Cica stapan pe propria mea tarla. Ar fi un vis devenit realitate pentru fiecare dintre noi sa devina independent din toate punctele se vedere. Cine oare poate ajunge in acel punct?

De mic sunt indopat cu informatie. Informatii basite despre orice de pe lumea asta, inafara de ce ar trebui sa stiu cu adevarat. Cine sunt eu, ce imi place si la ce sunt bun. Acum sunt un dobitoc care nu se regaseste? Sunt. M-a ajutat teorema lui Pitagora sa ma dezvolt personal? Nu dar cred ca si pe voi va doare in ipotenuza si de mine si de Pitagora.

Segmentul de varsta 18-25 de ani este cel mai bubuit. Ti-o iei la sentiment de la profesori, antrenori, sefi, job-ul part time inseamna ore mai multe decat cel full time, ai de dus cafele, sa fii sclav si sa iti placa dar multe accese din astea de superioritate din partea „invatatilor” onanisti cu vechime in bransa. Vorbesc la general acum. Nu o luati in nume personal. In mana.

Visul de a deveni independent mi se pare greu la inceput pentru ca trebuie sa inveti ce sa inveti si sa te dai cu capul de multe ziduri. Ah si inca ceva. Nu ai bani pentru niciun fel de inceputuri solitare. Dar daca treci de primul pas cumva dupa vreo doi ani de pateu cu franzela, nici ca mai te intorci inapoi. Foamea e cea mai mare motivatie pentru toti. Unii mor de foame dar sunt pe mese in Mamaia si cu gura plina. In gine

Am visat ca faceam haine 5 nopti la rand. In fiecare seara eram in acelasi atelier, lucrand la o alta piesa vestimentara. O sa inceapa mistourile cu Dimitris designer-ul dar dimineata cand ma trezeam din visele mele de creator, aveam un nod in stomac sa stiu cat m-ar costa numai sa visez a 6-a noapte la rand asa ceva. Va dati seama o luna de asemenea vise, ca ma platesc chirie pe locatie? De unde bani cumetre. De abia imi ajung de materiale si croitorese.

In curand mut devorbacudimitris pe sticla. Si nu, nu pe Fashion TV.

Aveț grije de corpurile voastre.

#mitrisout

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s