TEHNICI DE A BUBUI CU HATE SI DESPRE HATE IN SINE

Ba ce vreti sa va mai zic. Aia e. Si eu ca voi m-am amuzat/frustrat/consumat la poli freecii astia pe numele lor de scena „hateri”. Ba chiar la un moment dat am fost atat de smecher si am zis ca le arat lor. Imi inchid blog-ul, il trantesc pe Mihai de pamant (drop the Mike) si vira la Voronet. Aia e. *As fi luat niste hate pe piept oricum, dar macar ii pocneam asap si eram primul la spovedanie.*

Care e treaba cu astia de fapt care de fapt inseamna noi toti de fapt. Cum era la moda cand erau ai mei cu ele in tarana aia cu flower-power, spread the love bla bla, asa e acum la moda sa ii dai cu hate. Simplu.

Hate-ul este ceva full time. Te uiti la orice vrei tu si zici ceva nasol. Exemplu: „ia uite-l ba si pe Tiriac ala ce bogat e. E asa prost incat nu stie ce sa mai cumpere. Ba ce bou.” Si jap, tu deja stii ce parizer si franzela sa cumperi cu aia 3 lei.

Hate-ul va dura atat timp cat il tinem in viata sau va veni altceva nou pe teava. Sa citeste o carte sau ceva gen. Intre timp, poate veni unul cu leacul pentru cancer si pe noi ne-ar interesa mai tare ce salam si-a mai luat Alina Ceusan. U get the level of it?

Ii dam cu hate pentru ca nu facem nimic cu vietile noastre sau nu vrem sa ne expunem ca sa evitam un alt posibil hate. Ne vedem la bere si ce facem, o dam in barfe despre oameni care nu sunt de fata, si incingem o polemica despre cat de retard e omul x de ne frecam palmele de satisfactie. Eu fac asta, si imi place de mor sa dau cu hate celor care il merita. Asa simt eu ca imi flutura mantia de SuperMan in acea clipa. Sunt om nene, am o scuze hahah.

*Daca as da cu hate masiv si nu mi s-ar raspunde, nu mi-ar mai alimenta nimeni dorinta asta nebuna si intr-un final m-as potoli. Cel putin eu care am o doaga la cap. In rest sunt chel.*

Ba a fost si inca e o vreme in care incerc sa ii combat ca un dur ce sunt. Aduc argumente, le sustin, le dovedesc, le re-explic, re-sustin, re-dovedesc si tot eu ajung sa fiu cel bubuit. Parca as fi un balon pe nume „bulanjew” si de cate ori incerc sa aduc un argument plin de bunavointa, devin un bulanjew mai mare.

Pana la urma, viata ar fi foarte boring daca nu ar fi ei/noi. Adica pe cine sa mai blamez ca baschetul se duce de rapa si comunismul inca e in viata din cauza lor. Serios acum. Cat de nasol ar fi sa primesti salariul lunar la fiecare 30 se zile si sa fii singura tara unde esti considerat prospect la 28 de ani. Sau ca se face de ras un fenomen mondial, anume 3×3 pentru ca sunteti niste lepre comode hahah.

V-as ura de bine si v-as multumi ca mi-ati citit randurile, dar ar fi de maro sa nu va uitati urat la mine pe strada in continuare 😡

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s